Close

Cenzaa behandelingen

Met de luxe en onderscheidende Cenzaa behandelingen geven wij u een unieke ervaring. Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken geniet u bij binnenkomst van een heerlijk thee-ritueel en een ontspannende geurreis.

U BENT MEER DAN WELKOM... IT’S A BEAUTIFUL SURPRISE!

Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken starten we met het bespreken van uw huidwensen. Daarna wordt er een professionele huidanalyse gemaakt en verrichten we een vochtmeting, zodat we u een persoonlijk 6 stappen huidadvies op maat kunnen geven. Zodat u thuis verder kunt gaan met de huidverzorging en -verbetering, waarmee in onze salon een start is gemaakt!


WHERE BEAUTY BEGINS...

Met onze kennis en passie bieden wij u de laatste trends in de branche. Samen met Cenzaa zorgen wij met veel liefde voor uw huid en uw dagelijks verzorgingsritueel. Onze revolutionaire producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, PEG, minerale oliën en emulgatoren. En uiteraard dierproefvrij! Deze toewijding vindt u ook terug in onze schoonheidssalon.YOUR SPECIAL VIP TREATMENT – GRATIS CADEAUS!

Wij doen graag iets bijzonders. Bij aankoop van een Cenzaa product ontvangt u één of twee gratis Cenzaa Credit Points. U kunt zelf bepalen voor welk gratis cadeau u wilt sparen. Bij 3 Cenzaa credits komt u al in aanmerking voor een leuk cadeau!


Cenzaa Behandelingen

Een overzicht van onze cenzaa behandelingen. Bekijk het product voor meer informatie over de behandelingsduur, -mogelijkheden en kosten.


– De prijzen zijn inclusief BTW.
– Pinnen is mogelijk.
– Indien u verhinderd bent verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk echter, uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak te melden. Dit kan uitsluitend per telefoon. Indien u zich niet of niet tijdig heeft afgemeld, behouden wij ons het recht voor om de ingeplande behandeling alsnog in rekening te brengen.