Close

Huisregels & Contact

Om alles vloeiend te laten verlopen zijn er enkele huisregels die salon Blessings® in acht neemt.

Tevreden:
Wij stellen het zeer op prijs als u eerlijk aangeeft wat u van ons verwacht én wat u wel of niet prettig vindt. Dit komt uw behandeling ten goede doordat wij beter op uw wensen en behoeften kunnen ingaan. 

Uiteraard horen wij het heel graag dat u tevreden over ons bent, wij zullen hier dan ook te allen tijde onze uiterste best voor doen!
Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u een recensie op onze FACEBOOK pagina wilt achterlaten. 

Facebook: https://www.facebook.com/Schoonheidssalonblessings/

Als dank hiervoor ontvangt u eenmalig een Beauty Bag van ons met daarin een bijzondere attentie geselecteerd door salon Blessings. 

Ontevreden:
Hoewel wij er alles aan doen om een goede kwaliteit van diensten en producten aan te bieden, kan het een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat u contact met ons opneemt, zodat we samen met u tot een oplossing kunnen komen.

Producten retourneren/ruilen:
Heeft u per ongeluk het verkeerde product meegenomen? Ruilen is mogelijk indien het product nog ongeopend en niet gebruikt is binnen 7 dagen. Afgeprijsde producten als ook acties of aanbiedingen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Afspraak maken:
Een afspraak maken kan via de website, telefonisch, mail of onderstaand formulier. Ook kunt u een Whatsapp sturen naar telefoonnummer: 06-22757732. 

Wordt de telefoon niet beantwoord, dan zijn we bezig met een klant. U kunt dan uw naam en telefoonnummer inspreken en u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. 

Verhindering:
Bent u verhinderd om op uw afspraak te komen, geeft u dit dan op tijd door (minimaal 24 uur van tevoren). Anders zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de behandelingskosten in rekening te brengen. 

Betaling- en parkeermogelijkheden:
U kunt bij ons zowel met contant of per pin betalen. U kunt voor de deur en in de gehele straat en omgeving gratis parkeren. 


Heel erg graag tot ziens bij Schoonheidssalon Blessings!

Openingstijden

Maandag Gesloten 

Dinsdag 10:00 – 18:00 uur 

Woensdag 10:00 – 14:00 uur 

Donderdag 10:00 – 21:00 uur

Vrijdag 10:00 – 21:00 uur

Zaterdag 10:00 – 14:00 uur

Informatie

Telefoonnummer: 06 – 22757732

KvK nummer: 65252578

Bankrekeningnummer: NL26 RABO 0320737071

Contact formulier