Close

Inside & Outside

Bij Schoonheidssalon Blessings gaan we voor maximale huidverbetering. Daarbij schuilt de kracht van Blessings in onze filosofie: echte schoonheid zit van binnen! We kijken daarom niet alleen naar de ‘buitenkant’, maar ook naar je ‘binnenkant’.

Huidanalyse

Cenzaa behandelt de mens in haar totaliteit en combineert Westerse kennis over huidtypen en huidcondities en Oosterse kennis over traditionele geneeswijzen om stap voor stap te komen tot een gezonde en mooie huid. Vanuit de Oosterse huiddiagnostiek leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam.

Acne, Pigmentatie, Rosacea en Couperose zijn vaak huidaandoeningen met onderliggende oorzaken. Een goede huidanalyse, daar starten we dan ook elk bezoek aan schoonheidssalon Blessings mee.

Binnenkant

Hebben we de huid van jouw gezicht in kaart gebracht, dan gaan we kijken naar de ‘binnenkant’. Welke lifestyle hanteer je? Bent je gezond en sport je genoeg? Eet je gezond of snack je veel? We kijken of eventuele huidproblemen terug te herleiden zijn naar de voeding en jouw lifestyle en we adviseren je over eventuele aanpassingen daarin.

Onze Nutraceuticals – voedingssupplementen geselecteerd uit natuurlijke kruiden – zijn een goede aanvulling op uw dagelijkse voeding om jouw huid van binnenuit te laten stralen!

Buitenkant

Nu we jouw ‘binnenkant’ onder de loep hebben genomen, kijken we naar de buitenkant. We kijken vanuit de Westerse zienswijze naar de conditie van jouw huid en huidtype. Je ontvangt een gedegen advies over de juiste huidverbeterende producten voor jouw huid. Want, verbetering voor je huid is iets dat we altijd samen creëren. Je komt bij mij in de salon voor de huidverbeterende behandelingen en thuis zet je het huidverbeterende proces vervolgens zelf voort. Ik geef je natuurlijk adviezen mee voor het juiste thuisgebruik van de Cenzaa producten. Onze producten bevatten hoge concentraties werkstoffen (cosmeceuticals), tot wel 39,4%! Door deze revolutionaire producten en specialistische behandelingen geven we uw huid die extra boost om uw huidwens of huidprobleem aan te pakken.