Close

Over BlessingsSchoonheidssalon Blessings gaat eigenlijk over Ilona Dijkman!

JE MOOI VOELEN, IS MOOI ZIJN

Van jongs af aan heb ik altijd al een passie gehad voor zowel innerlijke, als uiterlijke schoonheid. Opgegroeid in Groningen, met een nuchtere kijk op het leven, hebben Beauty, Sport en Gezonde Voeding altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. 

Na het behalen van de studie Allround Beauty-expert, heb ik alle diploma’s behaald op het gebied van Wellness, Huidverbetering, Huidtherapie én Cosmedische huidtherapie bij het instituut van het gerenommeerde merk Cenzaa waarmee in de salon gewerkt wordt. 

Ik mag mezelf dan ook gediplomeerd Huidexpert en Huidtherapeut noemen.

Na al deze opleidingen én ervaring werd het dan ook tijd voor mij om mijn eigen salon te openen; en is Blessings een feit! Een ruimte waarin ik jou het gevoel van kwaliteit, weldaad en aandacht mag meegeven.

De keuze voor het merk Cenzaa was min of meer liefde op het eerste gezicht. Cenzaa heeft als voornaamste doel om een zichtbare en voelbare huidverbetering te realiseren zonder valse beloftes. Duidelijkheid en eerlijkheid over de te verwachten resultaten staan hierbij altijd voorop. Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd. De producten van Cenzaa bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen.
Uiteraard zijn Cenzaa producten niet op dieren getest!

Wist je dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4% (!)
Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen, Apotheken en parfumeriën! Daarom kunnen we zo gericht huidproblemen als Rosacea, Hyperpigmentatie, Acne, Huidverslapping en Huidveroudering aanpakken. 

Vanuit mijn oogpunt als skintherapist wil ik producten welke doen wat ze beloven! Gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering werk ik samen met jou aan die gezonde, stralende huid, waar jij van droomt!
Door mij te blijven verdiepen, hoogwaardige trainingsprogramma’s te volgen, samen te werken met gerenommeerde experts blijft jouw huid gezond, fris en stralend!

Want je bent zo mooi als je je voelt!

Huidverbetering creëren we altijd samen.
Verbetering voor je huid is iets dat we altijd samen creëren. Je komt bij mij in de salon voor de huidverbeterende behandelingen en thuis zet je het huidverbeterende proces vervolgens zelf voort. Ik geef je natuurlijk adviezen mee voor het juiste thuisgebruik van de Cenzaa producten.

Ik hoop jou snel te mogen ontvangen in mijn prachtige salon!

Liefs,
Ilona