Close

Bellàpierre make-up

Ik werk met de natuurlijke minerale make-up van Bellápierre.
Dit is een make-up en huidverzorging in één.

De zeer uitgebreide make-up lijn van Bellápierre is geheel op basis van mineralen, wat het tot een natuurlijke, gezonde en veilige keuze maakt.
Minerale make-up is ‘gezonde’ make-up voor je huid. Die bevat natuurlijke ingrediënten zoals zink, ijzer en mica in plaats van olie of talk. De producten bevatten géén synthetische stoffen zoals synthetische parabenen, parfum en kleurstoffen. Het grote voordeel van minerale make-up is dat het voor elk huidtype geschikt is. Bovendien is minerale make-up erg gemakkelijk, zo kan je onze poeder zowel als poeder als foundation gebruiken. Verder voelt minerale make-up erg comfortabel aan op de huid.

Met de make-up producten van Bellápierre krijg je in een handomdraai een mooie zachte en perfecte dekking, zonder dat je poriën hierbij verstopt worden.

Je krijgt zo dus geen plamuurlaag, maar het ziet er juist heel verzorgd en natuurlijk uit!

Een ander groot voordeel van minerale make-up is dat je niet langer gedurende de dag je make-up hoeft bij te werken. De producten klonteren en/of vervagen niet en geven een mooi natuurlijk resultaat. Voor iedereen die er graag stralend uit wil zien, maar wel producten zoekt die zacht én zelfs GEZOND zijn voor de huid is Bellápierre een uitstekende keuze.

Schoonheidssalon Blessings werkt niet alleen zelf met Bellàpierre. U kunt de cosmetica producten tevens bestellen bij ons zodat u deze thuis zelf kunt gaan gebruiken.