Close

MAKE-UP WORKSHOPS MET BELLÁPIERRE

Hoe breng je een eyeliner aan, hoe zorg je dat je de juiste kleur foundation kiest? Op al jouw vragen krijg je een antwoord in de persoonlijke make-up workshop met de PRACHTIGE minerale make-up producten van BELLÁPIERRE.

Samen kijken we naar de mooie punten in het gezicht die we willen benadrukken, en breng ik een totale make-up aan van basis tot aan een totale ooglook. Tijdens het aanbrengen krijg je tips en leer ik je hoe ik de make-up aanbreng, zodat je zeker weet dat je naderhand thuis zelf ook aan de slag kunt.

IK BEN ER VOOR JE!

Als je bij mij bent geweest weet je precies hoe je de make-up kunt aanbrengen en welke kleur en make-up het best bij jou past.

Je krijgt ook alles in een stappenplan mee naar huis als je dat graag wilt.

Ben je thuis en vind je het toch lastig? Maak dan gerust even een foto en app mij die foto. Dan kan ik je precies zeggen wat wel en niet goed is gegaan. Wat je misschien net even anders moet doen. Dit is uiteraard kosteloos en als service bij de Workshop inbegrepen!


Je kunt deze workshop alleen, of samen met een vriendin boeken.
Kom je alleen, dan heb ik nóg meer persoonlijke aandacht voor je.

Tijd: ongeveer 90 minuten
Prijs: 35 euro p.p. (maximaal 2 personen)

LET OP: BIJ BESTEDING VANAF €100,00 aan producten KRIJG JE €10,00 TERUG VAN JE INSCHRIJFGELD!
* De prijs is p.p. en inclusief koffie/thee, een drankje en een hapje. 


BELLÁPIERRE:

Ik werk met de natuurlijke minerale make-up van Bellápierre.
Dit is een make-up en huidverzorging in één.


De zeer uitgebreide make-up lijn van Bellápierre is geheel op basis van mineralen, wat het tot een natuurlijke, gezonde en veilige keuze maakt.
Minerale make-up is ‘gezonde’ make-up voor je huid. Die bevat natuurlijke ingrediënten zoals zink, ijzer en mica in plaats van olie of talk. De producten bevatten géén synthetische stoffen zoals synthetische parabenen, parfum en kleurstoffen. Het grote voordeel van minerale make-up is dat het voor elk huidtype geschikt is. Bovendien is minerale make-up erg gemakkelijk, zo kan je onze poeder zowel als poeder als foundation gebruiken. Verder voelt minerale make-up erg comfortabel aan op de huid. 

Met de make-up producten van Bellápierre krijg je in een handomdraai een mooie zachte en perfecte dekking, zonder dat je poriën hierbij verstopt worden.

Je krijgt zo dus geen plamuurlaag, maar het ziet er juist heel verzorgd en natuurlijk uit!

Een ander groot voordeel van minerale make-up is dat je niet langer gedurende de dag je make-up hoeft bij te werken. De producten klonteren en/of vervagen niet en geven een mooi natuurlijk resultaat. Voor iedereen die er graag stralend uit wil zien, maar wel producten zoekt die zacht én zelfs GEZOND zijn voor de huid is Bellápierre een uitstekende keuze.

Schoonheidssalon Blessings werkt niet alleen zelf met Bellàpierre. U kunt de cosmetica producten tevens bestellen bij ons zodat u deze thuis zelf kunt gaan gebruiken.